Vraag gemakkelijk je visum aan voor Sri Lanka!

Nee we zijn nog niet in Sri Lanka geweest, maar als ik even op het internet rond struin en kijk hoe ontzettend mooi Sri Lanka er uit ziet dan staat dit zeker nog wel op onze bucketlist! Sri Lanka is een eiland rechtsonder India en telt wel 22 miljoen inwoners!

Sri Lanka is dan misschien een eiland maar op dit eiland kan je zo onwijs veel doen en zien. Tropische stranden, tempels, vriendelijke locals, olifanten, geweldig eten en de beste surfplekken van de wereld! Wist je trouwens dat Sri Lanka letterlijk ‘prachtige wereld’ betekent?!

WhatsApp Image 2018-04-06 at 17.44.04 (2)
WhatsApp Image 2018-04-06 at 17.44.04 (1)
WhatsApp Image 2018-04-06 at 17.44.04

Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka?

Ja je hebt zeker een visum nodig voor Sri Lanka. Je hebt hiervoor een geldig paspoort nodig wat na terugkomst nog 6 maanden geldig is in Nederland. Er zijn verschillende manieren hoe je een visum kunt aanvragen, maar wij hebben de slimste, snelste oplossing voor jou gevonden!

Vraag gemakkelijk je visum aan:  

Hoe doe ik dat dan? 

Dus allereerst ga je naar de website van Visumbuitenland en dan zie je het volgende:

Dan spreekt het eigenlijk geheel voor zich:

  1. Je vult de aankomstdatum en je e-mailadres in zoals je hierboven kunt zien en dan klik je op ‘nu aanvragen’;
  2. Dan kom je in een volgend scherm en hier vul je de rest van jouw gegevens in. Zorg wel even dat je je paspoort bij de hand hebt en de gegevens van een eventuele mede-reiziger;
  3. En daarna kan je klikken op ‘visum aanvragen’ en ga je het betalingsproces in.

Kosten en geldigheid

Allereerst dan even de kosten (dan zijn we daar vanaf) per visum betaal je € 49,95. Jouw visum is dan 6 maanden geldig, je kunt dan in en uit Sri Lanka reizen. Je mag alleen maar maximaal 30 dagen blijven in Sri Lanka zelf!

Wat is dan het E-visum of het ETA Sri Lanka Visum? 

Er zijn heel veel namen voor het online visum voor Sri Lanka, maar het E-Visum of het ETA Visum zijn allebei een visum dat maar een geldigheid heeft van 30 dagen. Daarom kan je het ook online aanvragen. Wil je langer blijven in Sri Lanka dan moet je toch echt even langs Den Haag naar het Consulaat!

Kleine uitzondering: ben je in Sri Lanka en bedenk je dat je toch langer wilt blijven dan is er nog een oplossing! Dan kan je na aankomst naar het Immigration Services Centre waar je het visum kan laten verlengen tot maximaal 90 dagen!

Overzichtje voor het visum naar Sri Lanka

Gemakkelijk toch? Nou dan zit er nog maar 1 ding op vraag hier direct je visum aan naar Sri Lanka!

* In samenwerking met visumbuitenland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.