De beste clubs/bars in Salou op een rijtje!

Uitgaan in Salou is GEEN probleem! Naast uitgaan kan je ook heerlijk ontspannen in Salou, maar dat maakten ons niet uit! Wij wilden feesten! En dat hebben wij gedaan (en geweten).  Het indrinken begon altijd aan de boulevard waar je verschillende leuke barretjes hebt waar je mega cocktails kunt drinken of zelfs emmers vol met drank kunt bestellen!!

Wij hebben de beste clubs/discotheken/bars voor jou op een rijtje gezet:

  • Busstop Salou: in een zijstraatje van de boulevard kun je busstop vinden! Een erg leuke tent waarbij je veel verschillende nationaliteiten zal vinden. Soms ook een keertje leuk dat het niet lijkt alsof je gewoon in Nederland bent namelijk! Bij bussstop hoef je geen entree te betalen!
  • Club Pacha Salou: in vele Spaanse steden kun je de Pacha terug vinden, dus ook in Salou. Pacha staat bekend om haar vette feesten en het is dan ook wel echt een aanrader om hier een keer heen te gaan. Pacha ligt iets verder dan de ‘strip’ maar is met de bus of taxi makkelijk te bereiken. Voor de Pacha moet je altijd een kaartje kopen. Dit ligt aan het feest hoe duur de kaartjes zullen zijn. Dit ligt meestal tussen de 20 euro en de 60 euro!
  • Snoepy’s Salou: een beetje afgelegen van de boulevard maar toch makkelijk vindbaar is Snoepy’s een echt Nederlandse bar! Wees niet verbaasd als ze hier Nederlandse hitjes draaien. Als je als Nederlander uitgaat in Salou dat moet je wel echt even in de Snoepy’s zijn geweest! Bij Snoepy’s is gewoon gratis entree!
  • Tropical Salou: aan de boulevard kun je dit restaurant/discotheek vinden. Tropical is een wat exclusievere club die je ook eigenlijk wel gezien moet hebben als je op party vakantie bent. Hier zijn de prijzen voor een drankje wat je ook wel verwacht iets duurder, maar toch is het een aanrader om hier een keertje een cocktail te gaan drinken. Doe hier wel wat leuks aan!

Beste tijd om te gaan naar Salou is toch wel rond het hoogseizoen zeker als je van plan bent uit te gaan. Pacha heeft bijvoorbeeld altijd wel feesten maar andere clubs en bars kunnen ook dicht zijn op het moment dat je te vroeg of te laat in Salou bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.