Feesten in S’Arenal Mallorca!

Wil je ontspanning maar daarnaast ook veel uitgaan? En daarnaast niet kapitalen kwijt zijn zoals je misschien wel bent bij een Ibiza of een Saint Tropez? Nou dan moet je naar Mallorca! Je hebt verschillende uitgaansgebieden, wil je toch echt een beetje naar het Nederlandse deel dan moet je in S’Arenal wezen. Wij hebben alle clubs van S’Arenal even op een rijtje gezet!

  • De Heeren van Amstel: als je van af de goede kant van de boulevard loopt dan kom je als eerste bij De Heeren van Amstel. Begin hier je avond, dit is een erg leuke club (meer kroeg) waar je gratis naar binnen kunt komen, iedere dag, ieder moment. Muziekstijl is hier gewoon top 40 muziek.
  • Club Veronica: als je na De Heeren van Amstel een stukje verder loopt en bij het zebrapad naar rechts kijkt, dan zie je Club Veronica in de verte. Bij Veronica moet je wel entree betalen. Dit verschilt per dag qua prijs. Muziekstijl is hier top 40 muziek.
  • ClubNL: nog een stukje verder lopen en je komt echt in een Nederlands gebied. Hier hebben ze zelfs een club genaamd NL. Naja hoe Nederlands kan het zijn. Wij zijn maar één keer in de ClubNL geweest en dit beviel ons eigenlijk niet zo. Er hangt hier een rare sfeer (maar dit is heel erg persoonlijk), we moesten ook erg veel betalen om binnen te komen. Muziekstijl is ook hier top 40 muziek
  • BeachHouse: volgende tent echt mijn FAVORIETE club: BeachHouse. Heerlijke lounge muziek gemixt met een beetje house muziek, maar er wil ook nog wel eens een leuk hitje tussendoor komen. Is een ietwat highclass tent, vooral in vergelijking met de rest. Jammer dat we hier pas de laatste dag achter kwamen dat het hier echt te gek was!
  • Shooters: er is één tent die je echt niet kunt missen en dat is shooters. Dit komt vooral door de 100 proppers die fanatiek op het strand je proberen over te halen een kaartje te kopen. Wij maakten er eigenlijk een sport van om geen kaartjes te kopen want je kwam toch wel binnen na 2 uur. Bij shooters draaien vaak wel wat bekende mensen zoals: Lil Kleine, Vunzige Deuntjes etc. Dus opzich wil je dan ook wel wat meer betalen. Verder is de muziekstijl top 40 muziek.
  • Club 538: hier gingen wij eigenlijk het meest heen, dit kwam omdat je hier geen entree hoefde te betalen. Je hoefde hier alleen maar muntjes te kopen. Ligt wel aan het einde van de ‘Nederlandse’ straat maar na de Heeren van Amstel gingen we vaak naar Club 538 om daarna de hele riedel op weg naar huis af te gaan! Muziekstijl bij Club 538 is ook top 40 muziek!

Wanneer je iets verder loopt dan Club 538 kom je in het Duitse gedeelte hier zijn wij eigenlijk helemaal niet geweest want wij hadden het al druk genoeg met de bovenstaande clubs! Aanrader is dus dat wanneer je Nederlands bent en houdt van een feestje, dat S’Arenal echt iets voor jou is! Ben jij ook in Mallorca geweest en heb je nog meer tips voor ons? Laat het dan bij ons achter! Wil je meer lezen over Mallorca: Mallorca het nieuwe Ibiza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.