Festival aan zee: Edelwise!

Edelwise Zandvoort Festival Tips

Ja je hoort het goed een festival aan zee. Aangezien we deze zomer verschillende festivals hebben gepakt dachten we laten we de leukste hier is uit pikken en even met jullie delen. Want wie wilt nou niet even jaloersmakende foto’s zien van dit heerlijke festival op Zandvoort? Maar nog beter misschien dan kun je alvast plannen dat je hier volgend jaar sowieso heen gaat!

Edelwise is een maandelijkse vrijdagmiddagborrel die zich normaal gesproken in Amsterdam bevindt. Maar speciaal voor het festival seizoen en ook voor het lekkere weer dacht de Edelwise crew laten we is gek doen en het verplaatsen naar het strand. Waarop wij zeiden: LETS GO!

Dus met de bus, trein en alles naar Zandvoort, want natuurlijk willen we allemaal ook wel lekker een drankje doen aan het strand en hup door naar de zee.

Het lekkerste is van een festival op het zand vind ik is dat je gewoon de hele dag op je blote voeten kan lopen, lekker zand tussen je tenen en GAAN! We lagen eerst heerlijk te luieren op het strand, letterlijk geen wolkje aan de lucht en naarmate het iets later en donkerder werd gingen we (op onze blote voeten) de dansvloer op, om al die mannen gek te gaan maken!

Er waren drie verschillende delen van het festival, of als je de bar mee telt vier. Maar goed er was een binnen, waar je kon dansen en sjansen, er was een ‘main stage’ en een schuimparty. Ik zeg ‘main stage’ want het festival was erg klein dus heel erg main kan je het niet meer noemen. Het kleine maakte dit festival juist zo speciaal want het voelde niet als een Mystery Land (die toevallig ook op deze zaterdag was) of een ander groot kolossaal festival. Het maakte het ontzettend gezellig juist!

De muziek was vond ik ook helemaal geweldig, in het begin werd er veel top 40 muziek gedraaid en daarna ook een aantal oudere hitjes. We hebben zelfs staan mee zingen op het nummer van de Titanic van Celine Dion. Hoe geweldig is dat?

Al met al was dit een heerlijke dag, aantal dingen die je niet moet vergeten op een strand festival is het volgende: zonnebrand, zonnebril, bikini, handdoek, lekker loszittende kleding, iets warms voor als het afkoelt en natuurlijk je geweldigste humeur! Maar dat komt wel goed op het moment dat je bij zo een strand festival binnen loopt. Conclusie, ik zie jullie volgend jaar!

Zie hieronder een kleine impressie van het festival:

Edelwise Zandvoort Festival Tip

Edelwise Zandvoort Festival Dingen

Festival Tips

Edelwise Bloemendaal Travel

Edelwise Festival Tips

Edelwise Strand Zee Zon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.