Het grootste tropische zwemparadijs ter WERELD!

Dit had je waarschijnlijk niet gedacht, maar het grootste tropische zwemparadijs ter wereld ligt in Duitsland! Maar 6,5 uur verwijderd vanaf Amsterdam. Had je niet gedacht hé? Nou wij ook niet en daarom hebben wij onze collega op dit zwembad af gestuurd om het even te testen!

60 kilometer ten zuiden van Berlijn ligt dit grote zwembad, in het plaatsje Krausnick-Groß Wasserburg! Het zwembad heeft een binnen en buiten bad en genoeg glijbanen en palmbomen om de hele dag door te kunnen brengen! Het zwembad heet Tropical Islands en wordt jaarlijks door ongeveer 900.000 mensen bezocht. De maximale capaciteit van dit zwembad is 6.000 bezoekers per dag! Kan jij het je voorstellen?

Of het een aanrader is om hier heen te gaan is een vraag voor jezelf.. Ben je een stel, of ga je met familie dan raden wij het aan om te gaan. Ben je met vrienden of vriendinnen? Dan is er eigenlijk vrij weinig aan aangezien je omringd bent door stelletjes en families!

Toch is het wel grappig om te gaan zwemmen wanneer je wilt. Je kunt namelijk 24 uur per dag gebruik maken van dit zwembad! Je krijgt wel echt de oprechte vakantie gevoelens wanneer je hier rondloopt met tropische temperaturen, palmbomen en cocktails die je kunt bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.