Keep calm and let’s party! Lloret de Mar

Naast het verkennen van steden, houden wij ook wel van een feestje. Ga jij op uitgaansvakantie, dan is Lloret de perfecte bestemming. Een paar jaar geleden, zijn wij daar ook geweest.

Op de strip van Lloret zijn talloze clubs en barretjes te vinden. Eén week tijd is lang niet genoeg om deze clubs allemaal af te gaan, daarom geven wij een lijstje van onze favorieten. Deze clubs kan je zeker niet missen:

  • Bumpers – Dit was onze favoriet, naast het club gedeelte had je buiten ook een lounge gedeelte. Hier komen ook vaak bekende guest-dj’s. Bumpers ligt in het centrum en is de oudste club van Lloret.
  • Londoner – Houd je van hip-hop en R&B, dan is Londoner de perfecte club voor jou!
  • Moef Gaga – Moef Gaga bestaat uit verschillende verdiepingen. Hier worden ook geregeld schuimfeesten en themafeesten georganiseerd. Naast het club gedeelte, heb je ook een groot lounge gedeelte.
  • Tropics – Topics is één van de bekenste discoteken en staat ook bekend als één van de beste discotheken in Lloret. Hier komen ook bekende gast-DJ’s en worden regelmatig themafeesten (of schuimfeesten) georganiseerd.

Overdag kan je je in Lloret ook vermaken. Ga naar het strand, of maak een wandeling over de boulevard, waar je verschillende barretjes en winkels vindt. Of loop naar het het kasteel, aan het einde van de boulevard, waar je kunt genieten van het uitzicht. Ga op excursie naar wereldstad Barcelona, of ga op één van de andere excursies. Je zult je niet vervelen!

Lees ook: Back in Madrid! Party Time..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.