Londen baby!

Als je niet weet waar je heen moet! Waarom ga je dan niet naar Londen? Lekker dichtbij en één van de vetste steden waar wij ooit geweest zijn! Van de Big Ben tot aan de Londen Dungeon. In één weekend ga je het niet redden om heel Londen te zien, toch willen we even laten zien waar we WEL allemaal geweest zijn in een weekend Londen, ga hier alsjeblieft ook heen, want het was zo gaaf!

Hieronder 10 tips die je zeker in 3 dagen in Londen kunt doen:

 • Big Ben
  Natuurlijk de Big Ben! De Big Ben is een klok die in de klokkentoren van de Palace of Westminister zit. De Big Ben is één van de zwaarste klokken van de wereld en is eigenlijk wel het toonbeeld van Engeland. Natuurlijk moet je even met de Big Ben op de foto!
 • Westminister Abbey
  Aangezien we toch in de regio zitten kan je meteen ook maar Westminister Abbey binnengaan! Hier vond het huwelijk van William en Kate plaats en hier zijn vele royalty’s gekroond. Echt wel en gave plek om even binnen te gaan.
 • Buckingham palace
  Het paleis van Queen Elizabeth II, wanneer de  koninklijke vlag uithangt weet je dat de Koningin thuis is! Erg leuk om via het omliggende park naar het paleis te lopen. Onderweg kan je eekhoorn spotten en probeer ook even een wachter aan het lachen te maken! Ons is het niet gelukt, dus wij dagen jou uit!
 • Tower Bridge
  Deze brug is één van de beroemdste bruggen van de wereld. Natuurlijk moet je even over deze brug lopen. Niet alleen kan je over de Theems kijken maar je kan ook de Westminister Abbey zien en de Londen Eye!
 • Londen Dungeon
  Ben jij niet gauw bang? En denk je dat je hier ook niet bang gaat worden? Haha, dan heb je het mis! Dit wereldberoemde griezelmuseum zorgt voor extra spanning in de vakantie! Doen dus..
 • Oxford Street
  Hou jij van shoppen? En heb jij het liefst alle winkels bij elkaar? Dan is Oxford Street echt wat voor jou. Deze straat ligt in het midden van Londen. Naast grote warenhuizen zijn hier ook leuke boetiekjes en modewinkels te vinden. Voor souveniers is het ook handig om hier heen te gaan!
 • Londen Eye
  Kijk over heel Londen heen in de Londen Eye! Dit 135 meter hoge reuzenrad is echt het proberen waard! Scoor van tevoren een kaartje voor dit reuzenrad want anders moet je erg lang in de rij staan wachten..
 • Varen op de Theems
  Vooral als het lekker weer is, is dit echt een aanrader! Je vaart onder de Tower Bridge door, langs de Londen Eye, vlakbij de Big Ben. Natuurlijk krijg je van de gids nog veel meer leuke weetjes en tips.
 • Middeleeuwse avond
  Gastheer Hendrik III zal jou ontvangen voor dit feestmaal. Hier kan je eten en drinken alsof je in de Middeleeuwen leeft. Vreselijke herrie maken, slaan met borden en dansen met een jonkvrouw. Deze avond is een om nooit te vergeten.
 • Londen by Night
  Natuurlijk is Londen overdag al geweldig! Maar ga ook eens ‘s avonds door Londen lopen. Londen ziet er s’avonds namelijk ongelofelijk mooi uit! Vergeet je foto toestel niet.

Toen wij weg gingen uit Londen wisten we eigenlijk allemaal zeker dat we hier nog een keer terug wilden komen! Heeft iemand tips die wij kunnen gebruiken als je langer naar Londen gaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.