Mallorca, het nieuwe Ibiza?

Dacht je dat Ibiza mooi was? Nou dan hebben wij nieuws voor je want wij hebben de vervanger gevonden voor wanneer je Ibiza gewoon een beetje zat bent! Namelijk: MALLORCA! Wij hebben de top 3 mooiste strandjes van het westen van Mallorca voor jou op een rijtje gezet:

  • Cala Falco: toevallig kwamen we op dit strandje terecht en als je in een paradijs wilt belanden dan moet je echt hierheen gaan! Wij hebben hier overheerlijk geluncht en heerlijk gezwommen. De reis naar dit strandje is een klein beetje off-road maar dat is het allemaal zeker waard. Dus toets in op je navigatie Cala Falco en ontdek het allermooiste strandje van Mallorca!
  • Cala Bella Donna: volgend strand! Ook aan de westkust van Mallorca en echt wel in het rijkere deel van Mallorca, hier zie je huizen die echt niet meer normaal zijn! Met zwembaden zo groot als mijn eigen appartement, maar goed! Hier kijk je je ogen uit!
  • Portals Vells: laatste onwijs mooie strand van Mallorca! Hier zaten alleen maar Spaanse mensen, geen toerist te vinden! Vaak zegt dit eigenlijk al genoeg.. Hier kom je in een baai terecht waar je in de verte kunt kijken naar de mooiste boten. Wij droomde hier heerlijk weg denkend aan de toekomst, hopend op ook zo een grote mooie boot!

Wij hebben alleen het westen van Mallorca gezien. Misschien heb jij nog mooie strand tips voor het noorden, oosten, zuiden? Let us know!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.