Over ons

Allereerst willen wij jou bedanken dat jij op dit moment op onze site zit! Daar zijn wij echt heel erg blij mee en we hopen dat onze tips nut gaan hebben of hebben gehad!

Ten tweede willen wij onszelf even aan jou voorstellen. De site heet namelijk niet voor niets Sisterhood of Travelling, wij zijn twee zussen, die deze site hebben gemaakt omdat wij denken dat wij jou kunnen helpen met jouw volgende reis. De site staat vol met tips & tricks en we hopen dat je hier iets aan zal hebben.

Hoe komen we aan deze reisverslaving? Onze ouders namen ons vroeger al mee naar veel landen zoals Amerika, Mexico, Cuba, maar ook landen als Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Portugal, Spanje etc. Hier maakte we beide altijd al veel foto’s en hielden altijd een dagboek bij. Toen wisten we allebei eigenlijk al dat onze foto’s en reisverhalen graag zouden willen delen met iedereen! Vandaar ook dat we in 2015 Sisterhood of Travelling zijn gestart. Hopelijk vind je het leuk en als je vragen en/of opmerkingen hebt dan kun je ons mailen naar wildschut.nc@gmail.com!

Natascha – Oprichtster/Blogger13934893_1263778070301376_6477140439944209663_n
Sinds zolang ik kan lopen ben ik al altijd al wezen reizen of het nou met mijn ouders was of met mijn vrienden of met mijn vriendje ik ben altijd onderweg geweest. Het liefst ging ik niet naar plekken waar ik al een keer eerder was geweest want ik wilde altijd nieuwe plekken, landen en steden ontdekken. Het heeft natuurlijk onwijs geholpen dat onze ouders ook nooit naar dezelfde plek wilde waardoor we al vanaf kleins af aan veel op reis zijn geweest. Het leuke aan Sisterhood vind ik dat ik mijn verhalen met jullie kan delen en jullie ook nog een beetje tips kan geven!

Chantal – Oprichtster/Blogger
Ja en natuurlijk heb ik samen met Natascha al onwijs veel reizen gemaakt door onder andere onze ouders. Tijdens de reizen hield ik altijd al een dagboek bij en ik vond het altijd zonde dat ik dit niet kon delen met meerdere mensen. Natascha maakte de foto’s en ik schreef de verhalen en nu kunnen we die eindelijk aan iedereen laten lezen.