Wij hebben 5 tips waar je heen MOET gaan in 2016!

Van mijn hele lieve vriendinnetje kreeg ik aan het begin dit jaar het boek van Lonely Planet Best in Travel 2016. Tuurlijk heb ik hier DIRECT doorheen gebladerd maar ik had nog niet goed gekeken welke landen hierin stonden. Waarom ging ik vandaag wel in het boekje kijken? Omdat ik zelf ook nog niet weet waar ik dit jaar heen wil! Dussssss ook voor jullie hier een aantal tips volgens Lonely Planet waar je heen MOET gaan in 2016:

  1. Botswana

Botswana ligt in Afrika en is een unieke bestemming. Een ongebruikelijke combinatie van woestijn en land met een enorme ‘wildlife’!

  1. Japan

Op dit moment is de regering in Japan hard bezig om de Japanse Yen te devalueren, er is geen betere tijd dan 2016 om het land met een immense geschiedenis maar ook een gave moderniteit te bezoeken!

  1. Palau

Palau ligt naast de Phillipijnen en heeft meer dan 200 ongerepte eilanden. De tropische stranden en mangrovebossen worden omringd door water wat vol zit met ontzettend mooi zeeleven.

  1. Australië

Australië zit vol met mooie natuurgebieden. Het mooie aan al deze gebieden is dat je altijd waar je ook komt het WAUW moment zult krijgen!

  1. Fiji

Fiji is gezegend met een natuurlijke schoonheid die iedereen zal verblijden! Door het heerlijke klimaat zal je kleren niet meer noodzakelijk vinden ;)!

Wij zijn nog in geen één van de bovenstaande landen geweest. Wij gaan waarschijnlijk dit jaar richting Australië. Waar ga jij heen dit jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.