Wat gaan wij sowieso meenemen in onze backpack?

Aan het einde van dit jaar gaan wij down under! Dus daarvoor moeten wij zeker een backpack hebben en ook al een beetje weten wat we in onze backpack mee gaan nemen. Natuurlijk kunnen we niet alles in de backpack doen en hebben wij de mazzel dat we niet alleen zusjes zijn maar ook nog eens elkaars kleding passen, dus dat scheelt in ieder geval. Maar naast kleding gaan wij sowieso de volgende spullen in onze backpack stoppen:

  1. Fotocamera: iets waar ik niet zonder kan en wat jij ook sowieso niet moet vergeten is je fotocamera. Zelf gaan wij een onderwatercamera meenemen, en een spiegelreflexcamera.
  2. Laptop: ja sorry ik weet het het is niet echt de meest luxe manier van reizen backpacken. Maar toch zou ik graag een laptop mee willen nemen zodat ik onder andere jullie op de hoogte kan houden van onze reis maar daarnaast ook gewoon nog werk gerelateerde dingen kan doen #workaholic
  3. Lonelyplanet: ja en op nummer drie dan HET boek voor onderweg de lonely planet. Ook al is het een dik boek hij hoort toch echt wel in mijn backpack te zitten
  4. Verloopstekker: de stekker aansluiting zijn niet in elk land hetzelfde. Zorg er dus voor dat je een stekkeraansluiting koopt die overal in kan zodat je wel je laptop en je fotocamera kunt opladen 😉
  5. Zonnebrand: hoe kan je zonder zeker down under midden in de zomer? Zonnebrand! Neem een goede factor mee! Wij gebruiken altijd de zonnebrand van Dr. Murad. Erg goed en ook nog eens huidverbeterend. Wat wil je nog meer op vakantie toch?
  6. Muziekoortjes: ja en je zult lang in een vliegtuig zitten of gewoon lekker op het strand naar muziek willen luisteren dus vergeet je oortjes niet!
  7. Creditcard: zeker in het buitenland is het vaak makkelijker om een creditcard te hebben. Dus stop dit ook even in je backpack!
  8. Zonnebril: één essentieel ding voor in je backpack je zonnebril. Doe er wel een hardhoesje omheen zodat je niet straks een ander model bril uit je rugzak haalt!

Helaas zit een backpack sneller vol dan dat een koffer zit, toch kan je nog aardig veel kwijt als je maar prioriteiten stelt. Heb je bijvoorbeeld echt twee dikke truien nodig of ga je echt twee paar schoenen meenemen. Denk goed na over wat je in je backpack wilt doen en onthoudt: jij bent degene die het uiteindelijk moet gaan tillen! Haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.