Wereldreis is geboekt! <3

Ja dit hadden we nooit gedacht, maar het is dan eindelijk zo ver Chantal en ik gaan echt op wereldreis! Natuurlijk zoals je kunt zien op de site hebben we al veel mooie landen mogen zien, maar dit gaat echt helemaal te gek worden. We gaan namelijk niet één continent bezoeken, niet twee, maar wel drie! Onze main focus lag aan het begin van dit plan op Australië en nu hebben we daar eigenlijk een hele wereldreis om heen gebouwd.

Waarom een wereldreis? Nou eigenlijk staat een wereldreis bij mij echt al heeeeel lang op de planning, ik wist eigenlijk tot voor kort niet dat Chantal hier hetzelfde over dacht. Sinds Chantal nu is afgestudeerd voor haar Bachelor aan de Universiteit kwam zij met het idee. Ze zei tegen mij: ‘Ja Natas… Waarom gaan we eigenlijk niet reizen?’. Ja en wat moet ik dan zeggen? Nee daar heb ik geen zin in, hahaha! Ik zei natuurlijk meteen JA! En toen zijn we gaan kijken waar ik heen wilde en waar zij heen wilde. En voordat ik het weet ben ik nu een verhaal aan het schrijven over onze wereldreis.. Ik ben zo enthousiast dat wil je echt niet weten haha!

Iedereen vraagt steeds aan ons; wanneer ben je daar, wanneer ben je hier? Dus even voor iedereen die het leuk vindt om te weten, dit is onze reis:

adam-dubai27-10-2016: Amsterdam – Dubai Onze eerste stop is in Dubai! Eigenlijk stond dit niet op onze lijst om heen te gaan. Eerst zouden we vanuit hier direct doorvliegen naar Bangkok, maar toen dachten we als we er toch zijn kunnen we net zo goed ook één dagje blijven! Dus in Dubai blijven we 1 dag!

29-10-2016: Dubai – Bangkok dubai-bangkokVolgende stop Bangkok! Zelf ben ik hier al geweest: kan je hier lezen. Maar Chantal is hier nog niet geweest dus we gaan hier zeker een aantal dagen doorheen toeren. In Bangkok zelf zullen we niet heel lang blijven, we blijven een maand lang in Azië en hebben eigenlijk nog veel meer op de planning dan alleen Thailand. Deze tickets zijn nog niet geboekt dus of het zeker is dat we hier heen gaan is nog niet 100% maar waar we graag heen willen in Azië is Vietnam & Maleisië. De rest willen we redelijk op zijn beloop laten, maar jullie kunnen ons sowieso via deze site volgen dus dat gaan jullie snel genoeg merken.

24-11-2016: Bangkok – Sydney bangkok-sydneyBAM: daar gaan we dan op naar Australië! Hier heb ik echt het meeste zin in van de reis en ik gok Chantal ook. We blijven zes weken in Australië en reizen in zes weken tijd van Sydney naar Adelaide om vanuit daar weer verder te reizen. Wat we allemaal willen doen is eigenlijk teveel om op te schrijven, maar we willen Sydney zien, Canberra, Melbourne. Ergens tussendoor gaan we kerst en oud en nieuw vieren. We willen surfen, krokodillen zien, walvissen spotten en de mooiste plekken van Australië opzoeken. Ook dit zullen we in geuren en kleuren aan jullie gaan vertellen als jullie onze blog maar bij houden!

05-01-17: Adelaide – Melbourne
TUSSENSTOP!

05-01-17: Melbourne – Auckland  Als we dan toch zo dicht bij Nieuw-Zeeland zijn danmelbourne-auckland kunnen we daar net zo goed ook even heen! Luxe hé? In Nieuw-Zeeland blijven we ongeveer twee weken, dit omdat het blijkt dat je in twee weken genoeg kan doen in Nieuw-Zeeland. Auckland ligt in het noorden van Nieuw-Zeeland dus we zullen in deze twee weken vooral in het noorden verblijven.

20-01-17: Auckland – Sydney
TUSSENSTOP!

20-01-17: Sydney – Honolulu sydney-honoluluJa je ziet het goed! Honolulu! Hawaii! Oh mijn god ik kan niet uitleggen hoe blij we hier mee zijn. We wilden eerst naar Fiji gaan maar dat maakten het prijskaartje echt veel hoger dan dat het al is dus ons tweede keuze was Hawaii ook niet slecht haha! Maar goed onze vader is al een keer in Hawaii geweest en daarvan hebben we natuurlijk de mooiste foto’s gezien! Dit is er echt één die op onze to-do-list staat. In Hawaii zullen we lekker een weekje genieten van palmbomen en ontspanning! Ik kan niet wachten om jaloers makende foto’s online te zetten!

27-01-17: Honolulu – Los Angeles Alweer richting huis… Als we naar Los Angeles vliegen dan betekent dit dat onze reis er bijna op zit. Eerst zou L.A. ook alleen een tussenstop zijn maar net zoals bij Dubai dachten we ja als we er toch zijn dan kunnen we er net zo goed een aantal dagen aan vast plakken. Want op vakantie naar Los Angeles doen we niet zo snel dus ja dan maar tijdens onze wereldreis!

30-01-17: Lolos-angeles-londens Angeles – Londen

TUSSENSTOP! (hier blijven we helaas niet even een dagje, je kan niet alles hebben he)

31-01-17: Londen – Amsterdam
Home sweet home, hier wil ik echt nog niet aan denken want dat zou beteken dat we klaar zijn met de reis..

Like onze facebook pagina zodat je niks van onze reis kunt missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.