Work hard -> Play hard!

De voorbereiding van de wereldreis zijn in volle gang. Voor mij (Natascha) eigenlijk pas sinds vandaag, voor Chantal al iets langer (de stresskip). Maar goed we hadden natuurlijk al een aantal dingen voorbereid maar de laatste dingetjes zoals camera lens (die was kapot), pasfoto’s (voor Cambodja), huidverzorgingsproducten (ja ja trots op ons hé mam) en nog een aantal dingen die we toch nog last minute moesten halen, hebben we vandaag nog even bij elkaar gesprokkeld.

Wereldreis

Vorige week zaterdag hebben wij ook weer de nodige tabletten en prikken gekregen (ik gelukkig alleen de tabletten). Chantal kreeg nog een keer de DTP prik en wij kregen allebei de malaria tabletten voor in Cambodja. Zoals je hieronder kunt zien is geel voor muggen die je gewoon kunt bestrijden met een klamboe en Deet. Groen daar mogen we niet komen want daarvoor hebben we geen tabletten gekregen en rood is voor malaria tabletten dus wanneer we daar heen gaan moeten we daar mee beginnen.

2016-10-22-10-47-15

Voor mij moet ik zeggen dringt het pas sinds vannacht tot me door dat we 3 maanden (!!!) weg gaan. Hiervoor had ik eigenlijk nog niet zo goed in de gaten dat we gewoon een wereldreis gingen maken.. Ook omdat ik het op het moment zo ontzettend leuk heb in Nederland met mijn liefste vriendinnetjes en vriendjes dacht ik het komt allemaal wel! Maar goed vandaag dus de laatste dingen ingepakt, naar mijn idee ben ik in ieder geval helemaal ready! Chantal daar in tegen…

Naast dat we onze backpack in moesten pakken ging ons eigen bedrijfje ook gewoon door. We hebben ons dus deze week goed vermaakt in de bibliotheek om daar nog even extra veel voor te werken aan blogs, social media en natuurlijk het onderhouden van de websites. Eigenlijk zijn we nog niet heel ver gekomen omdat we last minute opeens op één site een geheel andere structuur moesten gaan bouwen en op een andere website een nieuwe webshop, maar goed zo snel als wij zijn hebben wij dit nu ook onder controle! Kan stiekem niet wachten om straks gewoon in mijn hangmat verder te werken en niet meer in de bibliotheek! Muahaha!

Work hard play hard

Maar goed morgen 21.50 vertrekt ons vliegtuig! Eerste stop is Dubai! Hotel Versailles, via paps geregeld. Morgen hebben we nog de hele dag om nog even dingen te doen voor werk en de laatste dingen voor in de backpack. Vanavond laatste avondje met mijn lieve vriendinnetjes dus daar gaan we een drankje op doen! Kan me niet voorstellen dat ik overmorgen al in Dubai zit.

Leuk trouwens om van iedereen te horen dat ze het echt super tof vinden dat ik gewoon met mijn kleine zusje op wereldreis ga! Voor mij is het gewoon heel normaal maar dacht er gister over na dat het natuurlijk wel heel erg stoer is dat wij zo een goede band met zijn tweeën hebben! Trots op ons!

Gister nog even met paps uiteten geweest en toen kregen we dit bij ons toetje:

Fijne reis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.